Juventus finns överallt 

Kimi loves Juve
 
Serie A är som bekant slut för säsongen, och i vissa tröstar man sig med Allsvenskan, Stanley cup-slutspel, prinsessbröllop eller Diamond League. I vår familj hänger vi oss med liv och lust åt tennis och Formel 1, åtminstone tills passande fotbollsturneringar behagar starta.
 
Kanadas Grand Prix går just nu att beskåda på Viasat och vad upptäcker jag? Jo, sådär i smyg har Kimi Raikkönen övertygat sitt stall (kanske är Grosjean, den andre Lotus-föraren också med på noterna), om att klistra fast tre feta stjärnor på bilen.
 
Juventini finns i alla läger, det känns trösterikt.

Bli först med att kommentera »

Aaaaarg 

Grin och gny och silly silly season
 
Jag har haft en dålig dag. I fredags publicerade jag, i egenskap av redaktör för Svenska Fans Juvesektion ett jävligt långt och i mitt tycke suveränt avsnitt av Juve Talk. Hela redaktionen deltog och de hade grymma svar på allt.
 
I min dumma dumma enfald trodde jag att detta skulle uppskattas. Icke. Ett jäkla hav av gnäll och sura miner blev det istället med särskilt mycket kritik mot vår redaktions inaktivitet under våren och speciellt mot slutet av säsongen.
 
Min omedelbara redaktion blev att försvara livet ur mig, oss, som skriver så mycket vi bara kan, orkar, hinner, känner för, inspireras till - helt gratis.
Visst, vi ska väl kunna bli mer effektiva, produktiva. Men snälla ni som kritiserar. Ha lite förståelse. Hur mycket har det på sista tiden funnits att skriva om, en liga som var avgjord i mars, ett Champions League-äventyr som slutade snöpligt men tydligt nog. Och vad fan har hänt under silly hittills? En fasans massa snack om Zlatan. En velig historia om Higuain. Och en långkörare om Jovetic.
 
Nä, hitta på nåt roligt att skriva om själva era gnällspikar, och var tacksam när det väl kommer nåt intressant att läsa.

Bli först med att kommentera »